20 Ocak 2013 Pazar

HAYDİ KOŞ!

     Günün nasıl geçiyor? Kaç saat uyuyorsun, ne kadar saati sadece nefes alarak geçiriyorsun? Sosyal ağlarda harcadığın zamanı, başka ne için harcıyorsun? Kısacası kendin için ne yapıyorsun? ..
     Arada sırada aynaya bakarak hatırladığın yüzünü görmekten sıkıldın değil mi? Off !  Herşey, herkes aynı dediğin zamanların üstünden çok geçti mi, yoksa henüz başında mısın? Dostum ! Şimdi bu karmaşıklığı kenara bırak ve algı organlarını tam kapasite çalıştır!
     İnsanoğlu evvelden beri senin gibi monoton düşünce ve davranışlarda kaybolup gidiyor. Neden? Bu soruyu kendine soran kaç kişi tanıyorsun? Bu arada şuan gidip bir elini yüzünü yıkasan iyi olur, çünkü fark etmesende uyanıyorsun!
     Hayat akıp gitmek için seni beklemiyor. Hiç bozulmayan bir makine gibi çalışıyor, tabi ki yakıtı da zaman. Şunu da bilmelisin ki senin zamanın biter ama onun asla!
     Neden hala bir şeyler yapmadan duruyorsun? İçinden mi gelmiyor? Peki, seni ne tetikler? Düşüüünn.. Elbette  bir şey var seni canlandıracak! Bunu kendinden saklama..
     Dini, Siyasi. Bilimsel, Magazin herşeyi bir kenara koy!
Kimsenin kölesi olma ve kimseyi de kölen yapma. Bir şey bul kendine seni motive edecek. Defalarca dene, yanıl! Tekrar tekrar yap bunu, hiç birşey kaybetmezsin, hatta kazanacağın şey için sonrasında kendine teşekkür edebilirsin.
     Herşeyden önce kendine güven!
Yapabilirim de, yere düş tekrar kalk ayağa. Yanlışı görmeden doğruyu, zoru yaşamadan kolayı başka nasıl elde edebilirsin ki?
SANA TAVSİYEM KOCA BİR ÇIĞLIK AT VE AYNADA SANA GÜLÜMSEYEN KİŞİNİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAK. YOLUN ORASI HAYDİ KOŞ!

Bu yazıyı benimle paylaşan arkadaşım Çağlar Suat Tursun'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Blogumuzun hayatı sürece kendisinin fikirlerine ihtiyacımız hep olacaktır.
caglar.tursun@hotmail.com 
https://www.facebook.com/caglar.tursun?fref=ts
linklerinden kendisine ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder